Mijn naam is Brigitte Kool, ik ben 37 jaar, moeder van een prachtige dochter (2013) en woonachtig in Stolwijk.
Na mijn Pabo-opleiding aan Hogeschool Domstad ben ik gaan werken als leerkracht in het basisonderwijs op de St.Jozefschool in Oudewater, waar ik vanaf 2004 met veel plezier werkzaam ben. Sinds een aantal jaren werk ik als intern begeleider en talentcoach op deze school.
Tijdens mijn werk kwam ik er achter dat ik meer wilde doen rondom de leerlingen die op welke manier dan ook ergens tegen aan liepen. Ik heb toen besloten te starten met de opleiding HBO Toegepaste psychologie en ben in 2015 dan ook afgestudeerd als Toegepast psycholoog.
Naast deze opleidingen heb ik meerdere andere cursussen/trainingen/opleidingen gedaan die ik ook gebruik bij mijn werk in de praktijk van Skills in Action. Zo ben ik onder andere gecertificeerd coach 'Ik leer anders' (beelddenken), trainer 'Ik leer leren', trainer van het INPP-jaarprogramma, CNLS-specialist, Bikkeltrainer, en screener en behandelaar van Reflexen.

Al mijn kennis en ervaring breng ik samen in mijn werk voor Skills in Action waar ik met veel motivatie al aardig wat kinderen en jongeren verder heb kunnen helpen in hun ontwikkeling en waarvan ik hoop dat ik voor velen nog wat kan betekenen!